Kut.Ro-Primul Motor de Cautare in Domeniile .ro
 
  

Termenii de utilizare

Paragrafele urmatoare descriu termenii conform carora PHG va ofera acces la serviciile sale.

Bine ati venit la PHG. Daca resedinta dumneavoastra se afla in afara Romaniei, compania cu care veti intra in contact este Prodemo Consulting SRL. “Termenii de utilizare” de mai jos prezinta conditiile in care puteti folosi serviciile disponibile sub domeniul si subdomeniile apartinand www.phg.ro (site-ul), si principiile generale referitoare la website-uri si subsidiarele sau afiliatele internationale. Daca nu sunteti de acord cu termenii de utilizare, sunteti rugati sa nu apelati la serviciile companiei noastre.

Daca aveti intrebari sau sugestii, va rugam sa completati formularul feedback sau sa ne contactati la adresa: office@phg.ro .

Inainte sa deveniti membru al comunitatii PHG,va trebui sa cititi cu atentie termenii, sa fiti de acord cu acestia si sa acceptati toti termenii si toate conditiile cuprinse in “Termenii de utilizare” si in “Politica de securitate”, in care sunt cuprinsi termenii si conditiile enuntate mai jos si cele la care fac referinta acestia. Va recomandam ca pe masura ce cititi acest document sa accesati si sa luati la cunostinta si toti ceilalti termeni la care se face referire in acest document, deoarece acestia pot contine conditii suplimentare care vi se vor aplica in calitate de utilizator PHG. Va rugam sa observati ca sintagmele subliniate sunt linkuri la diferite pagini si site-uri. Acceptand termenii de utilizare ai PHG , acceptati de asemenea ca, folosind servicile altor site-uri apartinand de PHG, va veti supune termenilor de utilizare si politicii de securitate afisate de acestea.

Acesti termeni se pot schimba oricand, modificarile fiind afisate de site-ul nostru. Cu exceptiile mentionate mai jos, modificarile afisate intra in vigoare la 30 de zile de la data afisarii. In plus, fiecare membru va fi anuntat de aceste schimbari in conformitate cu optiunile declarate in Notification Preferences . Acest contract nu poate fi amendat in nici un alt mod, exceptie facand un document legal semnat de dumneavoastra si de PHG. Acesti termeni de utilizare devin valabili din momentul acceptarii inregistrarii calitatii de membru PHG.

1. Compatibilitatea cu calitatea de membru

Serviciile noastre sunt disponibile si pot fi folosite doar de persoane care au dreptul sa semneze contracte in conformitate cu legile in vigoare. Serviciile noastre nu sunt disponibile minorilor (persoane sub 18 ani) sau membrilor PHG a caror calitate de membru a fost temporar sau permanent suspendata. Daca aveti o varsta mai mica de 18 ani , puteti folosi serviciile noastre doar impreuna cu si sub supravegherea parintilor sau tutorilor legali. Daca nu indepliniti aceste conditii, sunteti rugati sa nu folositi site-ul nostru. Mai mult, contul dumneavoastra PHG (inclusiv feedback), ID-ul de utilizator nu poate fi transferat sau vandut unei alte persoane. Daca va inregistrati ca persoana juridica, utilizatorul desemnat de aceasta va face dovada ca este autorizat sa reprezinte acea persoana juridica in ceea ce priveste contractul cu PHG.

2. Taxe si servicii

Accesul la serviciile PHG este gratuit. Utilizatorii pot accesa sectiunea “download” in care sunt afisate informatii despre softuri in regim free ale diversilor producatori avand posibilitatea de a efectua download direct de pe site-ul producatorului, PHG punand la dispozitie doar linkul unde poate fi gasit si incarcat acel soft. PHG este un loc virtual de informare cu privire la noutatile ce apar in domeniul productiei de software.Utilizatorii mai pot accesa sectiunile “subtitrari, retete culinare, referate, melodii polifonice si imagini foto pentru logo-ul telefoanelor mobile” unde pot fi gasite subtitrari in limba romana ale unor productii cinematografice, retete culinare , referate pe diverse teme din toate domeniile, melodii polifonice pentru sonerie si imagini foto pentru logoul telefoanelor mobile. Aceste subtitrari , retete culinare , referate, melodii si imagini sunt postate de catre autori sau de catre reprezentantii acestora. Utilizatorii autori inteleg si au luat la cunostinta de legea nr.8 din 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si posteaza subtitrarea , reteta culinara , referatul, melodia polifonica si imaginea pentru logoul telefonului mobil in cunostinta de cauza eliberand de orice raspundere si obligatie PRODEMO CONSULTING SRL. PHG pune la dispozitia utilizatorilor legaturi si informatii cu privire la site-urile si portalurile din domeniul muzicii avand posibilitatea sa incarce informatii de pe respectivele site-uri in conditiile si termenii stipulati in acele site-uri eliberand de orice raspundere si obligatie PRODEMO CONSULTING SRL.

Ramane la discretia noastra sa modificam oricand anumite servicii. In cazul in care introducem un serviciu cu taxa, taxele pentru acesta sunt valabile din momentul lansarii acestuia . In cazul in care nu este altfel mentionat, toate taxele sunt percepute in dolari americani. Este responsabilitatea dumneavoastra sa platiti toate taxele presupuse de utilizarea serviciilor noastre, inclusiv acele taxe care pot deriva din aceasta.

3. PHG este doar un loc de intalnire

3.1. PHG nu este producatorul si furnizorul informatiilor.

Desi adesea suntem perceputi ca un producator si furnizor de informatii online, este important sa intelegeti ca nu suntem. Site-ul are calitatea unui loc de intalnire unde oricine poate oferi, posta orice tip de informatie, oricand, intr-o varietate larga de formate respectand termenii de utilizare PHG si Politicile de securitate PHG. Compania noastra nu se implica efectiv in tranzactia de informare dintre autor si utilizator. In consecinta, nu avem nici un control asupra calitatii, sau legalitatii informatiei in ceea ce priveste informatiile postate, veridicitatatii sau corectitudinii autorului, capacitatii autorului de a posta informatia. Nu putem garanta ca un autor este sau nu autorul acelei informatii.

3.2. Verificarea identitatii

Folosim multe procedee pentru a verifica corectitudinea informatiilor pe care ni le ofera utilizatorii nostri in momentul in care se inregistreaza pe site. Oricum, pentru ca verificarea prin intermediul Internetului este dificila, PHG nu poate, si nici nu va incerca, sa confirme identitatea fiecarui utilizator. De aceea am pus la dispozitie un sistem de feedback, initiat de utilizator, pentru a va ajuta sa va dati seama cu cine discutati. Va incurajam sa comunicati direct cu potentialii parteneri de tranzactie, folosindu-va de posibilitatile site-ului. De asemenea, puteti decide sa folositi un serviciu de verificare apartinand unei terte parti.

3.3. Eliberarea de raspundere.

Deoarece PHG e doar un loc de intalnire, in eventualitatea ca intrati intr-o disputa cu un alt utilizator, veti elibera de raspundere compania noastra (si toti oficialii, directorii, agentii, subsidiarele, afiliatele sau angajatii ei) in ceea ce priveste reclamatiile, solicitarile sau despagubirile (actuale sau cosecutive) de orice fel, cunoscute sau necunoscute, banuite sau nabanuite, dezvaluite sau nedezvaluite, rezultand din sau in legatura cu astfel de dispute.

3.4. Controlul informatiei

Nu controlam informatiile furnizate de utilizatori si puse la dispozitie prin intermediul site-ului nostru. Este posibil sa fiti de parere ca informatiile furnizate de unii utilizatori sunt ofensatoare, jignitoare, incorecte sau inselatoare. Va recomandam sa utilizati cu atentie site-ul nostru, evaluand cu discernamant , bun simt si simt practic informatiile gasite. Va rugam sa luati in calcul posibilitatea existentei unor riscuri de a intalni persoane (chiar minore) care pot actiona sub identitati false. Exista, de asemenea, posibilitatea de a intra intr-o tranzactie cu persoane de origine straina sau aflate in alte tari. Folosind site-ul nostru, acceptati sa va asumati aceste riscuri. PHG nu este raspunzator de actiunle sau omisiunile utilizatorilor site-ului.

4. Descrierea.

Trebuie sa aveti calitatea legala de a posta informatiile pe care le oferiti. Trebuie sa oferiti o descriere exacta in momentul afisarii informatiei pe site. Descrierile pot include doar text, dar pot include, de asemenea, grafica, fotografii sau alt tip de continut relevant pentru postare informatiei respective.

5. Fraude.

PHG poate suspenda sau lichida contul unui utilizator in cazul in care compania suspecteaza (in urma condamnarii, recunoasterii vinovatiei, investigatiilor , etc)ca acel utilizator este implicat intr-o activitate frauduloasa in legatura cu site-ul.

6. Programul VeDA

Programul PHG Verificarea Drepturilor Autorului (VeDA) are menirea sa verifice daca informatiile postate nu incalca drepturile de marca inregistrata, copyright sau alte drepturi ale unor terte parti. Participantii la programul VeDA sau alti detinatori de drepturi pot inainta rapoarte privind incalcarile de drepturi in ceea ce priveste informatiile listate si pot face cereri ca informatiile in cauza sa fie indepartate din site. Participantii la programul VeDA si detinatorii de drepturi pot avea acces limitat la datele personale ale utilizatorilor, conform Politicii de securitate .

7. Informatiile dumneavoastra

7.1. Definitie

Informatiile dumneavostra cuprind orice informatie pe care ne-o oferiti noua sau oricarui alt utilizator in momentul inregistrarii, postarii, in mesajele publice (inclusiv in zonele de feedback) sau prin email. Sunteti unic raspunzator pentru aceste informatii, in timp ce compania noastra actioneaza ca un mediu pasiv de transmitere si publicare a informatiilor dumneavoastra.

7.2. Activitati restrictionate

E interzis ca informatiile dumneavoastra, si toate activitatile dumneavoastra pe site :a) sa fie false, incorecte sau inselatoare, b)sa fie frauduloase sau sa implice postarea unor informatii furate sau contrafacute, c) sa incalce drepturile referitoare la copyright, patente, marci inregistrate, secrete comerciale, alte drepturi de proprietate sau de publicitate ale unor terte parti, d) sa incalce orice lege, statut, ordonanta sau regulament ( inclusiv, dar nu numai, cele refeitoare la exportul controlat guvernamental, protectia consumatorului, concurenta neloiala, antidiscriminare sau publicitate falsa), e) sa fie defaimatoare, amenintatoare sau hartuitoare, f) sa fie obscene sau sa contina pornografie infantila si, daca sunt dedicate exclusiv adultilor, sa fie afisate in afara sectiunii specializate pentru publicul adult sau distribuite altor persoane decat acelora care au dreptul sa primeasca un astfel de continut, g) sa contina vreun virus, Trojan horse, worm, time bomb, cancelbots, easter egg sau alte rutine de programare care pot afecta , pot interfera si intercepta un sistem, baza de date sau informatii confidentiale, h) sa ne creeze obstacole in furnizarea serviciilor, sau sa ne cauzeze pierderea, totala sau partiala, a serviciilor furnizorilor de Internet sau ale altor furnizori. In plus, nu aveti voie sa listati pe site (sau sa tranzactionati prin intermediul serviciilor noastre) nici un produs care ne poate pune in situatia de a incalca o lege in vigoare, un statut, o ordonanta sau un regulament.

7.3. Licenta

Pentru a mandata PHG sa faca uz de informatiile pe care le furnizati, astfel incat compania sa nu fie pusa in situatia de a incalca drepturi posibil incluse in aceste informatii, veti fi de acord sa ne garantati dreptul non-exclusiv, permanent, irevocabil, sublicentiabil de a ne exersa drepturile de copyright, publicitate si alte drepturi referitoare la bazele de date pe care le aveti incluse in “Informatiile dumneavoastra”, in orice mijloc de informare cunoscut, respectand “Informatiile dumneavoastra”. PHG va folosi aceste informatii numai in concordanta cu politica de securitate.

8. Site-ul contine robot exclusion headers

Majoritatea informatiilor de pe site sunt actualizate pe baza timpului real si sunt proprietatea sau licentiate companiei noastre de catre utilizatori sau alti terti. Veti fi de acord sa nu folositi nici un tip de robot, spider, scraper sau alta modalitate de a accesa site-ul fara permisiunea scrisa a companiei. In plus, veti fi de acord : a) sa nu actionati in asa fel incat sa supraincarcati infrastrucura , b) sa copiati, reproduceti, modificati, creati lucrari derivate, distribuiti sau sa afisati public orice continut (cu exceptia aceluia din “Informatiile dumneavoastra”) de pe site fara permisiunea scrisa a companiei sau a tertilor implicati, c) sa nu interferati sau sa nu incercati sa interferati cu activitatea site-ului sau cu alte activitati conduse de site-ul nostru si d) sa nu treceti de robot exclusion headers ai companiei sau de alte masuri la care recurgem pentru a impiedica sau a restrictiona accesul pe site.

9. Ilegalitati

Fara a ne limita la acestea, compania noastra va poate limita activitatea, indeparta imediat informatiile dumneavostra, avertiza comunitatea despre actiunile dumneavoastra, emite un avertisment, suspenda temporar, suspenda pe timp nedefinit sau anula calitatea dumneavoastra de membru, si refuza sa va mai furnizeze serviciile daca : a) incalcati termenii de utilizare sau conditiile pe care le include acestia prin referinte, b) nu putem sa verificam autenticitatea informatiilor pe care le primim de la dumneavoastra sau c)credem ca actiunile dumneavoastra pot cauza pierderi financiare sau obligatii legale companiei sau utilizatorilor PHG.

10. Securitate

Compania noastra nu vinde si nu inchiriaza informatiile dumneavoastra personale nici unei terte parti pentru scopuri de marketing fara consimtamantul dumneavoastra explicit si ne folosim de aceste informatii doar conform politicii de securitate. Privim protectia intimitatii utilizatorilor nostri ca pe un principiu de baza al comunitatii. Intelegem perfect ca utilizatorii si informatiile personale ale acestora fac parte din bunurile noastre cele mai importante. Stocam si procesam informatiile dumneavoastra in computere situate in Romania . Computerele noastre sunt protejate de dispozitive de securitate fizica si tehnologica. Ne folosim de terte parti pentru a certifica si verifica principiile noastre de securitate. Politica noastra de securitate este disponibla la: Politica de securitate (link). Daca aveti obiectii la transferul si utilizarea datelor dumneavoastra in acest mod, va rugam sa nu apelati la serviciile companiei noastre.

11. Garantii

Compania noastra, subsidiarele, oficialii, directorii, angajatii sau furnizorii nostri ofera aceste servicii in sistem “AS IS” si fara nici o garantie sau conditie , expresa, implicata sau statutara. Compania noastra, subsidiarele, oficialii, directorii, angajatii sau furnizorii isi declina in mod specific orice responsabilitate in ceea ce priveste garantiile de titlu, de comert, de conformare unui scop particular sau de incalcare a drepturilor.

Unele state nu permit o asemenea declinare de responsabilitati. In consecinta, este posibil ca acest disclaimer sa nu se aplice unor utilizatori.

12. Limitare de responsabilitate

In nici un caz compania noastra, subsidiarele, oficialii, directorii, angajatii sau furnizorii nu vor fi responsabili de pierderile de profit sau de pagubele speciale, accidentale sau consecutive rezultate din sau in legatura cu site-ul nostru, cu serviciile sau cu acest contract (de oriunde ar rezulta ele, inclusiv din neglijenta).

Responsabilitatea companiei noastre si a subsidiarelor, oficialilor, directorilor, angajatilor sau furnizorilor, in fata dumneavoastra sau in fata oricarui tert, in ceea ce priveste despagubirile, este limitata la plata : a) unei sume echivalente cu taxele platite noua in rastimp de 12 luni, precedente datei activitatii despagubite si b) 100$.

Unele state nu permit excluderea sau limitarea despagubirilor, deci restrictia de mai sus este posibil sa nu fie aplicabila unor utilizatori.

13. Protectia

Veti fi de acord sa ne protejati si sa ne scutiti , pe noi, subsidiarele, afiliatele, oficialii, agentii si angajatii nostri, de orice reclamatie sau solicitare , inclusiv taxele de avocat, venite din partea unei terte parti ca rezultat al incalcarii acestui contract de catre dumneavoastra, sau a incalcarii oricaror documente incorporate sau referitoare la termenii de utilizare, sau consecutiv violarii de catre dumneavoastra a oricarei legi sau drepturi ale unei terte parti.

14. Respectarea legilor

Veti fi de acord sa va supuneti tuturor legilor in vigoare, locale sau internationale, statutelor, ordonantelor si regulamentelor referitoare la utilizarea serviciilor noastre sau referitoare la licitarile, listarile, cumparare, solicitare de oferte si vanzare a produselor prin intermediul site-ului nostru.

15. Relatii

Dumneavoastra si PHG sunteti contractori independenti si nici o agentie, parteneriat, relatie angajat-angajator sau licentiat-licentiator nu este creata de acest contract.

16. Observatii

Orice observatie va fi primita de compania noastra pe cale postala la adresa : str. Prelungirea Traian, bloc Pescarus, Parter, loc. Galati, Romania, doar daca nu se stipuleaza altfel. In cazul in care dumneavoastra primiti observatiile, compania se va folosi de adresa de e-mail pe care ati indicat-o la inregistrare. Aceste observatii vor fi luate in considerare timp de 24 de ore de la primirea e-mailului, in cazul in care adresa este valida. In mod alternativ, puteti primi observatiile prin posta normala sau recomandata, la adresa oferita la inregistrare. In acest caz, aveti trei zile sa luati cunostinta de observatiile trimise.

17. Rezolutia de disputa

In eventualitatea ca ia nastere o disputa intre dumneavoastra si PHG, telul nostru este sa va oferim mijloace ieftine , neutre si eficiente de a rezolva aceste dispute intr-o scurta perioada de timp. In consecinta, veti fi de acord ca orice reclamatie sau controversa ce rezulta din acest contract sau din utilizarea serviciilor noastre va fi rezolvata conform subsectiunilor mentionate mai jos sau in modul asupra caruia partile implicate au cazut de acord intr-o intelegere scrisa. Inainte de a recurge la aceste alternative, va sfatuim sa ne contactati direct pentru a gasi impreuna o rezolvare a situatiei. In acest caz vom lua in considerare toate solicitarile rezonabile pentru a rezolva disputa prin procedurile alternative de rezolvare, precum medierile, drept alternativa la actiune in justitie.

17.1. Arbitrarea

Pentru orice reclamatie (cu exceptia Reclamatiilor de amanare sau alte scutiri rezonabile) cand suma totala a despagubirii cerute este mai mica de 10.000$, dumneavoastra sau PHG puteti opta pentru o rezolvare prin arbitrare, fie prin telefon, fie online si/sau prin documente scrise, fara a necesita prezenta fizica a partilor implicate. In acest caz, arbitrarea va fi administrata de Arbitrajul de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei in conformitate cu regulile lor, sau de oricare furnizor de arbitrare pe care ambele parti au fost de acord sa-l contacteze. Orice reclamatie cu privire la solutia arbitrarii va fi inaintata unei instante de profil.

17.2. Instante

Orice reclamatie va fi supusa unei instante competente si ambele parti se vor supune hotararii acestei instante.

17.3. Rezolutia alternativa de disputa

In mod alternativ, PHG va lua in considerare solutii alternative de rezolvare a disputelor, cum ar fi arbitrajul tribunalului din Galati - Romania sau din alta localitate, dupa cum ambele parti au cazut de acord.

Toate reclamatiile vor fi rezolvate folosindu-se mecanismele rezolutiei de disputa , in concordanta cu aceasta sectiune, alese de partea care a inaintat plangerea. Daca una dintre parti incepe o actiune contrara Sectiunii 17, cealalta parte isi va recupera taxele de avocat sau alte costuri, nu mai mult insa de 10.000$, in cazul in care partea care cere despagubiri a anuntat cealalta parte, in scris, de felul necorespunzator in care aceasta a inaintat actiunea, iar partea averitzata nu a retras plangerea.

19. Generalitati

Acest contract este guvernat de legile in vigoare. Compania noastra nu garanteaza accesul continuu, permanent si sigur la serviciile noastre, iar operarea site-ului poate fi interferata de numerosi factori asupra carora nu detinem controlul. Daca una din prevederile acestui contract nu se va dovedi valabila, acea prvedere va fi inlaturata, celelalte prevederi ramanand valabile. Titlurile acestor sectiuni au doar un rol de referinta si ele nu definesc, limiteaza sau descriu domeniul sau sectiunea respectiva. Daca in cazul unui atentat asupra securitatii site-ului vom renunta la acuzatii sau la actiuni punitive, aceasta nu inseamna ca vom renunta la acestea si in cazul altor atentate la securitatea serviciului nostru.

20. Dezvaluiri

Disputele dintre dumneavoastra si PHG referitoare la serviciile noastre pot fi raportate la serviciul Client Support – client@phg.ro . Va sfatuim ca disputele dintre utilizatori sa fie raportate la institutiile locale de aplicare a legii, la inspectorii postali sau la orice instanta se mediere si arbitraj.

In plus, puteti inainta reclamatii la Oficiul pentru protectia consumatorului.

Cum sa adaugi un site - Termeni de utilizare - Politica de securitate - Mail us - Publica pe acest site  FreeFind.com© Copyright reserved by PHG SOFT- 2003-2005