/Muraturi asortate pentru iarna
Adauga Reteta
 
Ingrediente
gogonele,morcovi,conopida,telina(frunze,radacina),gogosari,sfecla rosie, sare,zahar,otet,consarvant
Mod Preparare
toate aceste legume se fac cubulete si se pun intrun va la o cantitate de 11kg de legume in acel vas se aduga 6linguri sare,1/2 l otet.1/2kg zahar ,2pliculete conservant dupa ce s-a adaugat sarea,otetu,zaharu,conservatu se lasa 15h la macerat. dupa aceia se pun in borcane(nu conteaza marimea) zeama care ramane in vas se completeaza borcanele pana la refuz . se pun capacele si se baga la camara
Mod de Servire
se poate seri la : fiptura ,oua,tocana, la orce nancare care se manaca cu muraturi
Detalii Rețetă
Adaugat 2005-09-24 00:02
Timp realizare 1,3h
Dificultate Medie
Posted by   gina
Voturi 427  
  Voteaza Reteta  
  Cauta Rețeta Potrivită
  Muzica Noutati
©opyright reserved by PHG- 2003 Prodemo Consulting