Ingrediente |
 |
gogonele,morcovi,conopida,telina(frunze,radacina),gogosari,sfecla rosie, sare,zahar,otet,consarvant |
|
Mod Preparare |
 |
toate aceste legume se fac cubulete si se pun intrun va la o cantitate de 11kg de legume in acel vas se aduga 6linguri sare,1/2 l otet.1/2kg zahar ,2pliculete conservant dupa ce s-a adaugat sarea,otetu,zaharu,conservatu se lasa 15h la macerat. dupa aceia se pun in borcane(nu conteaza marimea) zeama care ramane in vas se completeaza borcanele pana la refuz . se pun capacele si se baga la camara |
|
Mod de Servire |
 |
se poate seri la : fiptura ,oua,tocana, la orce nancare care se manaca cu muraturi |
|
Detalii Rețetă |
 |
Adaugat 2005-09-24 00:02 |
Timp realizare 1,3h |
Dificultate Medie |
|
|