Ingrediente |
 |
Pui (dezosat sau nu), smantana, ciuperci, ardei (iute sau dupa preferinta), ceapa (verde sau deloc).. |
|
Mod Preparare |
 |
Puiul se fierbe bine separat de celelalte ingrediente. Ciupercile, ardeii si ceapa taiate fin se fierb inabusit , abia acoperite cu apa, de preferat sa nu se foloseasca ulei pentru a nu deveni un fel greu/gras/scabros de mancare. Peste legumele inabusite se adauga puiul fashiat si smantana si se mai tine putin pe foc pentru omogenizare si patrundere, amestecand cu o lingura de lemn. Daca ati folosit multa apa la inabusit, inainte de a adauga puiul cu smantana puteti scurge apa...am uitat de sare si potrivirea gustului, dar nu gatiti de ieri banuiesc, asa ca spor! :) |
|
Mod de Servire |
 |
Conteaza culoarea ingredientelor folosite si felul in care le taiati, pentru a da un aspect incredibil mancarii(ceapa verde si ardeiul verde si rosu pe smantana alba...). Amestecul delicios se poate servi pe platouri putin adanci, ornate cu verdeturi/ierburi/craci, bine craci poate nu, dar berea sa nu lipseasca de la masa. Pofta buna! |
|
Detalii Rețetă |
 |
Adaugat 2006-03-21 11:34 |
Timp realizare 45min |
Dificultate Redusa |
|
|