/Pui cu smantana si ciuperci
Adauga Reteta
 
Ingrediente
Pui (dezosat sau nu), smantana, ciuperci, ardei (iute sau dupa preferinta), ceapa (verde sau deloc)..
Mod Preparare
Puiul se fierbe bine separat de celelalte ingrediente. Ciupercile, ardeii si ceapa taiate fin se fierb inabusit , abia acoperite cu apa, de preferat sa nu se foloseasca ulei pentru a nu deveni un fel greu/gras/scabros de mancare. Peste legumele inabusite se adauga puiul fashiat si smantana si se mai tine putin pe foc pentru omogenizare si patrundere, amestecand cu o lingura de lemn. Daca ati folosit multa apa la inabusit, inainte de a adauga puiul cu smantana puteti scurge apa...am uitat de sare si potrivirea gustului, dar nu gatiti de ieri banuiesc, asa ca spor! :)
Mod de Servire
Conteaza culoarea ingredientelor folosite si felul in care le taiati, pentru a da un aspect incredibil mancarii(ceapa verde si ardeiul verde si rosu pe smantana alba...). Amestecul delicios se poate servi pe platouri putin adanci, ornate cu verdeturi/ierburi/craci, bine craci poate nu, dar berea sa nu lipseasca de la masa. Pofta buna!
Detalii Rețetă
Adaugat 2006-03-21 11:34
Timp realizare 45min
Dificultate Redusa
Posted by   k
Voturi 1060  
  Voteaza Reteta  
  Cauta Rețeta Potrivită
  Muzica Noutati
©opyright reserved by PHG- 2003 Prodemo Consulting