/OMLETA CU CIUPERCI
Adauga Reteta
 
Ingrediente
4-5 OUA,40-50 G UNT SAU 50 ML UNTDELEMN,SARE,PIPER,100 G CIUPERCI,O CEAPA DE MARIME MIJLOCIE,MARAR,PATRUNJEL,50 G BRANZA TELEMEA SAU CASCAVAL RAS
Mod Preparare
CIUPERCILE BINE SPALATE,SE TAIE FELII SUBTIRI.CEAPA TOKTA MARUNT SE CALESTE CU O LINGURA DE UNTDELEMN(15 ML),UN MINUT LA FOC MIC,APOI SE ADAUGA CIUPERCILE,UN VARF DE LINGURITA DE SARE PIPER LASANDU-SE SA FIARBA ACOPERITE,PANA KND SCADE APA SI SE INMOAIE.SE AROMEAZA CU MARAR SI PATRUNJELTOCAT.SE PASTREAZA ACOPERITE,PE UN VAS CU APA FIARTA.OMLETA SE PREGATESTE CA SI CEA SIMPLA,COAPTA IN TIGAIE MIJLOCIE DE CALTITE,AVAND GRIJA SA NU FIE MAI GROASA DE 2 CM.SE PRAJESTE NUMAI P O PARTE,SE RASTOARNA CIUPERCILE PESTE EA,SE IMPATURESTE IN JUMATATE SI SE LASA SA SE ALUNECE P O FARFURIE;SE PRESARE CU TELEMEA SAU PARMEZAN RAS
Mod de Servire
CU PARMEZAN RAS
Detalii Rețetă
Adaugat 2006-06-22 18:06
Timp realizare 10min
Dificultate Medie
Posted by   ANDREEA
Voturi 761  
  Voteaza Reteta  
  Cauta Rețeta Potrivită
  Muzica Noutati
©opyright reserved by PHG- 2003 Prodemo Consulting