Ingrediente |
 |
4-5 OUA,40-50 G UNT SAU 50 ML UNTDELEMN,SARE,PIPER,100 G CIUPERCI,O CEAPA DE MARIME MIJLOCIE,MARAR,PATRUNJEL,50 G BRANZA TELEMEA SAU CASCAVAL RAS |
|
Mod Preparare |
 |
CIUPERCILE BINE SPALATE,SE TAIE FELII SUBTIRI.CEAPA TOKTA MARUNT SE CALESTE CU O LINGURA DE UNTDELEMN(15 ML),UN MINUT LA FOC MIC,APOI SE ADAUGA CIUPERCILE,UN VARF DE LINGURITA DE SARE PIPER LASANDU-SE SA FIARBA ACOPERITE,PANA KND SCADE APA SI SE INMOAIE.SE AROMEAZA CU MARAR SI PATRUNJELTOCAT.SE PASTREAZA ACOPERITE,PE UN VAS CU APA FIARTA.OMLETA SE PREGATESTE CA SI CEA SIMPLA,COAPTA IN TIGAIE MIJLOCIE DE CALTITE,AVAND GRIJA SA NU FIE MAI GROASA DE 2 CM.SE PRAJESTE NUMAI P O PARTE,SE RASTOARNA CIUPERCILE PESTE EA,SE IMPATURESTE IN JUMATATE SI SE LASA SA SE ALUNECE P O FARFURIE;SE PRESARE CU TELEMEA SAU PARMEZAN RAS
|
|
Mod de Servire |
 |
CU PARMEZAN RAS |
|
Detalii Rețetă |
 |
Adaugat 2006-06-22 18:06 |
Timp realizare 10min |
Dificultate Medie |
|
|