/pene sicilene
Adauga Reteta
 
Ingrediente
500g pene( paste sub forma de tubulete), 250g piept de pui fiert, 150g cascaval, 150g bacon, 150 g salam Victoria, 6-7 catei usturoi, suc de rosii , rosii din bulion, oregano, sare si piper.
Mod Preparare
Se pun pastele la fiert. Intre timp, se calesc pe foc baconul, salamul, si pieptul de pui feliate julien, cat mai subtiri, apoi se adauga peste cateva rosii din bulion date prin razatoarea mica si dupa 2 min si sucul de rosii ( atat cat sa aiba o consistenta de sos). dupa ce da de pe foc se adauga usturoiul nu pisat ci taiat feliute, oregano, sarea si piperul si se amesteca. dupa ce s-au fiert pastele, se baga sub jet de apa rece si se strecoara, apoi se pun intr-un vas yena si se amesteca cu sosul. pe deasupra se razuie mult cascaval si se da la cuptorul incins circa 5 min.
Mod de Servire
Se servesc calde!!!
Detalii Rețetă
Adaugat 2006-12-12 13:32
Timp realizare 30min
Dificultate Medie
Posted by   Stefanescu Madalina
Voturi 43  
  Voteaza Reteta  
  Cauta Rețeta Potrivită
  Muzica Noutati
©opyright reserved by PHG- 2003 Prodemo Consulting