Ingrediente |
 |
blat:4 oua,200gr.zahar,2linguri cacao,4linguri ulei,12 linguri apa minerala,1 praf de copt,200 gr.faina; crema:300 ml lapte,3 linguri faina,150gr.zahar,2 zahar vanilat,1 margarina,100gr nuca de cocos |
|
Mod Preparare |
 |
blat:galbenusurile se amesteca cu 100gr.zahar,apoi se adauga cacao,ulei,apa minerala,praful de copt stins in otet.inainte de a pune faina separat se bat albusurile cu100gr.zahar se bat tare. se adauga faina la compozitia de mai sus apoi se pune peste albusuri mestecand usor.se pune compozitia in tava tapetata cu hartie si ulei.crema faina se amesteca cu 125ml lapte rece,restul de lapte se pune la fiert cu zaharul si vanilia cand clocoteste se pune faina si se amesteca in continuu sa nu se faca cocoloase.cand e rece se amesteca cu margarina spuma si cu nuca de cocos |
|
Mod de Servire |
 |
se taie blatul in doua se umple cu crema iar peste se pune glazura din:200 gr zahar pudra 2 linguri cacao, 3 linguri apa clocotita 1 lingura ulei .cand sa intarit glazura se taie bucatii potrivite |
|
Detalii Rețetă |
 |
Adaugat 2006-12-28 23:57 |
Timp realizare 1h |
Dificultate Medie |
|
|