/prajitura cu crema de cocos
Adauga Reteta
 
Ingrediente
blat:4 oua,200gr.zahar,2linguri cacao,4linguri ulei,12 linguri apa minerala,1 praf de copt,200 gr.faina; crema:300 ml lapte,3 linguri faina,150gr.zahar,2 zahar vanilat,1 margarina,100gr nuca de cocos
Mod Preparare
blat:galbenusurile se amesteca cu 100gr.zahar,apoi se adauga cacao,ulei,apa minerala,praful de copt stins in otet.inainte de a pune faina separat se bat albusurile cu100gr.zahar se bat tare. se adauga faina la compozitia de mai sus apoi se pune peste albusuri mestecand usor.se pune compozitia in tava tapetata cu hartie si ulei.crema faina se amesteca cu 125ml lapte rece,restul de lapte se pune la fiert cu zaharul si vanilia cand clocoteste se pune faina si se amesteca in continuu sa nu se faca cocoloase.cand e rece se amesteca cu margarina spuma si cu nuca de cocos
Mod de Servire
se taie blatul in doua se umple cu crema iar peste se pune glazura din:200 gr zahar pudra 2 linguri cacao, 3 linguri apa clocotita 1 lingura ulei .cand sa intarit glazura se taie bucatii potrivite
Detalii Rețetă
Adaugat 2006-12-28 23:57
Timp realizare 1h
Dificultate Medie
Posted by   CRISTINA
Voturi 70  
  Voteaza Reteta  
  Cauta Rețeta Potrivită
  Muzica Noutati
©opyright reserved by PHG- 2003 Prodemo Consulting