Ingrediente |
 |
6 oua
250 g zahar
2 pliculete gelatina
1 l lapte
1 kg portocale
1 pachet piscoturi |
|
Mod Preparare |
 |
Se amesteca galbenusuriel de la oua cu 2 pahare lapte si cu 250 g zahar si apoi se fierbe la bein - marine pana icepe sa se ingroase.
Intr-un pahar cu lape rece se dizolva gelatina si apoi se amesteca cu compozitia de pe foc. Se lasa sa fiarba pana se ingroasa.
Se bat albusurile spuma si apoi se amesteca cu compozitia fierbinte si se lasa la racit.
Se bate frisca si se amesteca cu compozitia racita.
Vasul in care se toarna tortul se imbraca in staniol si apoi se pun portocalele caiate rondele subtiri de jur in prejurul vasului si pe fundul acestuia.
Se toarna un strat de compozitie apoi se pune un rand de piscoturi, apoi iar un strat de compozitie si iar un rand de piscoturi.
Pofta buna! |
|
Mod de Servire |
 |
Se serveste a doua zi. |
|
Detalii Rețetă |
 |
Adaugat 2007-01-12 23:39 |
Timp realizare 30min |
Dificultate Medie |
|
|