Ingrediente |
 |
6 oua,6 linguri zahar pudra,6 linguri rase de faina,coaja rasa si zeama de la o lamaie, 100 g.unt,100 g. stafide,100g. zahar sau nuci tocate cu cutitul,fructe proaspete de sezon:visine,cise,piersici (fara samburi) 400 g frisca. |
|
Mod Preparare |
 |
Se unge partea d ejos a unei tavi cu unt.Deasupra de presara zaharul, apoi nucile si stafidele, iar in continuare sa aseaza un strat de fructe.blatul:se amesteca galbenusurile,zaharul si coaja de lamaie, apoi se pune zeama amestecandu-se.Se adauga faina,iar apoi albusurile batute spuma tare. |
|
Mod de Servire |
 |
Dupa ce s-a obtinut, tortul, seaseaza pe o tava rotunda/dreptunghiulara.La locul serviriise aduc farfurioare si tortul se taie in bucati. |
|
Detalii Rețetă |
 |
Adaugat 2007-02-26 21:38 |
Timp realizare 1h |
Dificultate Medie |
|
|